CLK Tüplü Soba Bahçe Isıtıcıları

CLK Tüplü Soba Bahçe Isıtıcıları

Gazlı Tüplü CLK Bahçe Soba Isıtıcıları

Türkiye'nin önde gelen uzmanından gazlı bahçe soba tüplü teras ısıtıcıları

CLK Outdoor bahçe ısıtıcıları inanılmaz çeşitlilikte dış mekan gazlı ısıtma seçeneklerine sahiptir. Palmiye sobalar, piramit soba, fener soba, gazlı tüplü bahçe ısıtıcıları, katalitik soba iç mekan ısıtıcısı tüm çeşitler.

Dış mekanınızda çarpıcı bir görsel etki yaratmak mı istiyorsunuz? Titreşen alevler ve zamana meydan okuyan gösterişli gazlı ısıtıcı stil seçeneklerimiz, bir dizi farklı dış mekan ortamına uygundur.

Restoranlar, barlar veya kafeler için gazlı veranda ısıtıcısı, elektrik kaynağının bulunmadığı yerlerde ısı sağlar. Kızılötesi veranda ısıtıcı serimize ısıtıcı ve estetik bir alternatif sunarlar.

Gaz ısıtıcılarımız tamamen kablosuz olduğundan kablolara veya uzatma kablolarına veda edebilirsiniz. Isıtıcınızı tam olarak olmasını istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Elektrik güç kaynakları ve onunla birlikte gelen tüm ekipmanlar tarafından kısıtlanmaz.

Gazlı Bahçe Isıtma Nedir?

Gazlı Veranda Isıtıcıları, gaz ateşlemesi kullanarak alev üreten ısıtıcılardır. Gazlı ısıtıcı, ısıtıcının etrafındaki havayı ısıtan radyant ısı sağlar. Bu hava daha sonra sizi veya içinde bulunduğunuz alanı ısıtmak için kullanılır.

 

Gazlı Isıtıcılar mükemmel bir taşınabilir ısıtma seçeneği sunar. Genellikle elektrik temininin sağlanamadığı alanlarda kullanılır. Güvenlik endişesi yaratan veya çekici olmayan bir estetik oluşturan arkadaki kabloların ortadan kaldırılması.

CLK Outdoor tüplü soba gaz serisi, Propan gaz Lpg tüpün kullanılmasını gerektirir. Bunlar ısıtıcının metal çevresi içinde düzgün bir şekilde saklanabilir. Alternatif olarak özel bir gaz şişesi kapağı da sağlıyoruz .

Gazlı bahçe tüplü ısıtıcıları, davetkar sıcaklıkları ve çekici görsel özellikleriyle ünlüdür. Stil ve sıcaklığın yanı sıra rahat ve romantik bir ortam sunuyor.

Gazlı ısıtma, tüm dış mekan bahçelerinde veya ticari ortamlarda çarpıcı bir görsel etki yaratacaktır.

En popüler tüplü gazlı dış mekan ısıtıcıları hangileridir?

CLK Piramit Alev Gazlı Bahçe Sobası Tüplü Isıtıcı

İnkar edilemez derecede şık, CLK piramit ısıtıcının dans eden alevi her bahçeye çekici bir katkıdır. Samimi bir akşam buluşmasına veya büyük ölçekli bir bahçe partisi fantezisine ev sahipliği yapıyor olabilirsiniz. Alevli piramit ısıtıcı herkese büyük keyif verecektir.

 

13,5 kW'lık cömert ısı çıkışıyla CLK OUtdoor gibi alev piramitleri, büyük toplantılar ve açık hava etkinlikleri için konfor sağlayabilir. Büyük bir verandayı veya terası güzel ve sıcak tutmak için birkaç taneden fazlasına ihtiyacınız olmayacak.

 

Her türlü hava koşuluna dayanıklı olan CLK Tüplü bahçe sobaları, paslanmaya dayanıklı paslanmaz çelik kaplamayla gelir. Alevi, boru şeklinde bir cam mahfaza ile ani rüzgarlardan korunmaktadır.

CLK Palmiye Soba Tüplü Gaz Bahçe Isıtıcısı

CLK Pamiye soba 3 kolay adımda monte edilir. Kullanımı kolay, basit basma düğmeli başlatma mekanizmasının kullanımı basittir. Bu, onu, restoran ve barlar gibi, ön büro personelinin ayaklarının yerden kesildiği ticari işletmeler için en popüler dış mekan gazlı ısıtıcı türlerinden biri haline getiriyor.

 

Güçlü ısı çıkışı ve geniş ısıtma yarıçapı ile lamba tarzı ısıtıcılar geniş bir dış alanı ısıtabilir. Benzine harcadığınız para kelimenin tam anlamıyla uzun bir yol kat ediyor.

 

Alevleri ani sağanak yağışlardan korumak için bir şapka içeren lamba ısıtıcıları, sorunsuz dış mekan ısıtması için bariz bir seçimdir.

 


CLK Fener Alevli Tüplü Bahçe Sobası Gaz Veranda Isıtıcısı

Tüm gazlı ısıtıcılarda olduğu gibi, geleneksel lamba tarzı modellerin montajı, çalıştırılması ve yakıt doldurulması inanılmaz derecede kolaydır.

 

CLK Outdoor fener sobaları modern üçgen veya boru şeklindeki modellerle kontrast oluşturan geleneksel fener şeklindeki üst kısmıyla klasik bir tarza sahiptir. Klasik zarafet ve bol miktarda ısı da sunuyor.

 

Bu gazlı ısıtıcının üst kısmında yer alan etkileyici reflektör, ısının aşağıya doğru yayılmasını sağlar. Bu, üretilen ısının başınızın üzerindeki havaya yayılmasını önler.

Neden CLK Gazlı Bahçe Veranda Isıtıcısını seçmelisiniz?

Isı, Isı ve Daha Fazla Isı

CLK tüplü bahçe sobaları Gazlı ısıtıcılar ısıyı geniş bir alana yayma konusunda takdire şayan bir yeteneğe sahiptir. Mükemmel bir sansasyonel ısı çemberi yaratırlar. Misafirlerinizin faydayı hissetmek için hiçbir zaman doğrudan alevlerin altında toplanmasına gerek yoktur.

Kolay Montaj

Tüm paslanmaz çelik gazlı modellerimiz az sayıda parçayla ve anlaşılır montaj talimatlarıyla birlikte gelir. Ayrıca yazılı güvenlik kılavuzunu da içerirler. Bu onların bir araya getirilmesini hızlı ve kolay hale getirir. Birkaç dakika içinde bir gazlı ısıtıcı kurabilirsiniz. Paslanmaz çelik konstrüksiyon ve elektrik kaplamalı kaplama, yıllarca iyi görünmesini sağlar.

 

CLK Bahçe soba ısıtıcınızı monte ettikten sonra tek ihtiyacınız olan bir gaz tüpüdür kullanıma hazırdır.

Harekete geçmek

Gazlı modeller genellikle elektrikli ısıtıcılardan gibi sabit değildir taşınabilirdir. Dahili olarak monte edilmiş bir gaz kutusu tarafından çalıştırılırlar. Bu, güvenli olduğu sürece ısıtıcınızı istediğiniz yere yerleştirmenize olanak tanır. Duvara sabitlemek veya elektrik prizinin yakınına monte etmek yerine taşınabilir.

 

CLK tüplü bahçe sobaları sıtıcılarının alt kısmına tekerlekler takılmıştır. Tekerlekler, onları A noktasından B noktasına zahmetsizce çekmenizi sağlar.

Hava durumunu umursama

Bazı elektrikli ısıtıcılar yağmur, kar veya diğer yağışlı havalarda açık havada kullanıma uygun olmayabilirken, CLK gazlı modellerde elektrik bileşeni yoktur. CLK Bahçe sobası Gazlı ısıtıcılar tüm yıl boyunca açık havada bırakılabilir. Kullanılmadığı zaman gazlı bahçe ısıtıcınızı korumaya yardımcı olmak için, onu bir veranda ısıtıcı kapağıyla koruduğunuzdan emin olun. Bunlar gerçekten uzun vadede tasarruf sağlıyor.

Fiyat doğru

CLK gazlı tüplü bahçe sobaları A++ enerji verimliliğine sahiptir. Saatte 300gr/h ortalama enerji tüp gaz sarf eder. Uygun fiyat ile cafe, bahçe , restoran, veranda balkon gibi tüm alanları ısıtmanızı sağlamaya olanak verir. 

İletişim

CLK Palmiye Soba: 0 850 885 20 19

CLK Piramit Soba: 0 850 885 20 29

CLK Fener Soba: 0 850 885 13 65

CLK Isıtıcı Kiralama: 0 850 885 19 89

Whatsapp: 0 533 925 36 78

E-Mail: info@clkticaret.com

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.