CLK Tüplü Bahçe Sobası Isıtıcısı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

CLK Tüplü Bahçe Sobası Isıtıcısı Hakkında Bilinmesi Gerekenler
CLK Tüplü Bahçe Sobası Isıtıcısı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

 

Kış ayları yaklaşırken, birçok ev sahibi gibi siz de muhtemelen sıcaklıkların düşmesiyle birlikte açık havada rahat kalmanın yollarını arıyorsunuz.

Tek çözüm: CLK Bahçe Sobaları Tüplü Dış mekan ısıtıcıları. Bu kullanışlı cihazlar her yerde restoran verandalarında ve arka bahçe teraslarında yerini buluyor. Bir zamanlar kayak kulübelerine ayrılmış bir manzara olan bahçe ısıtıcısı, en sevdiğiniz dış mekan alanlarından daha da fazla yararlanmanın harika bir yolu olabilir. Tüplü bahçe ısıtıcı almadan önce bilmeniz gerekenler.

Veranda Isıtıcısı Nasıl Çalışır?

Dış mekandaki ateş çukurunun aksine, ısınmak için veranda ısıtıcısının etrafında toplanmanıza gerek yok. İnsanların toplandığı yerlere ısı yaymak için özel olarak tasarlandılar. Isı üretmek için tüplü CLK bahçe ısıtıcıları farklı yakıt kaynaklarına sahiptir; genellikle LPG tüp, elektrik, pelet veya doğal gaz. (Hangisinin sizin için doğru olduğunu nasıl seçeceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin.)

CLK Tüplü Bahçe Isıtıcısını Nerede Kullanabilirim?

Doğal gazlı ve propanlı ısıtıcılar ısı üretmek için açık alev kullandığından verandalar, teraslar, bahçeler ve dış verandalar veya teraslar gibi iyi havalandırılan mekanlarda kullanılabilir.

Güvenliğiniz için, bahçe ısıtıcısını bina veya garaj gibi kapalı bir alanda veya kapalı bir teras veya terasın tavanına çok yakın yerlerde kullanmayın. Bahçe ısıtıcınızı yetersiz havalandırılan bir alanda kullanmak yangın riski oluşturabilir veya zehirli karbon monoksit dumanlarından boğulmaya veya zehirlenmeye yol açabilir. Uzmanlar, üretici tarafından aksi belirtilmediği sürece, ısıtıcınızın etrafında en az 2 metrelik bir açıklık bırakılmasını önermektedir.

Tüplü Bahçe Isıtıcısının Maliyeti Ne Kadardır?

Diğer ev aletleri gibi, dış mekan bahçe ısıtıcısı için ödeyeceğiniz fiyat da büyüklüğüne ve kalitesine göre değişecektir. Herzaman en uygun fiyatlar ile 1. kalite garantili ısıtıcı satışı yapan sektörde lider ithalatçı firma CLK garantisi ile bahçe ısıtıcıları satın almanızı öneririz. Diğer firmalar ile yarı yarıya fiyat farkı ve kalite hizmet üstünlüğü sağlayan CLK firması alanında uzamandır.

Hangi Boyutta Bahçe Tüplsü Soba Isıtıcısına İhtiyacım Var?

Bir teras ısıtıcısının ısı çıkışı BTU'lar cinsinden ölçülür. BTU'nun teknik tanımı şudur: yarım kilo suyun sıcaklığını bir Fahrenheit derece yükseltmek için gereken enerji miktarı. CLK ısıtıcıları 41000 BTU ve üzeri ısı çıkışı sağlayan A++ enerji ısıtıcıların satışını yapan tek firmadır. 20-25 mt2 açık alanda ısı almanıza olanak veren ısıtıcılar cafe sobası, bahçe ısıtıcısı, balkon veranda ısıtıcısı, organizason ekipmanları ısıtıcıları, fabrika atölye ısıtıcısı için kullanıma olanak sağlar.

Ne Tür Tüplü Bahçe Isıtıcısı Almalıyım?

Dış mekan veranda ısıtıcısı satın almak söz konusu olduğunda üç ana yakıt kaynağı arasından seçim yapacaksınız. Doğru ya da yanlış seçim yoktur ve her yakıt kaynağının artıları ve eksileri vardır. İşte eviniz için bir veranda ısıtıcısı seçmenize yardımcı olacak bazı bilgiler.

Tüplü bahçe ısıtıcısı soba veranda ısıtıcıları: Bu tüplü bahçe ısıtıcıları bahçe mangalına benzer şekilde çalışır . Yakıt metal bir LPG tüp tankı aracılığıyla sağlandığı için en portatif ısıtıcı seçeneğidirler. Ancak bu aynı zamanda gazınız bittiğinde ısıtıcının kapanacağı anlamına da gelir. 40.000 BTU'luk bir teras ısıtıcısı için, 12 galonluk tam bir propan silindiri yaklaşık 20-30 saat dayanacaktır; buna göre plan yapın. 

Pelet Soba Bahçe Isıtıcı Dezavantajları: Yakıt sistemini sıkıştıtılmış talaş olan peletten alan bahçe ısıtıcıları birçok dezavantaj mevcuttur. Talaş çok hızlı reaksiyona girer ve ani sıcaklık artışı gösterir ve hızlı bir şekilde tükenir, sürekli cihaza pelet doldurmak zorundasınız ve külü temizlemek zorundasınız, buda size ekstara işçilik getirir, cafe restorant ısıtıcısı olarak kullanımı bu yüzden uygun değildir.

Tüplü Bahçe ısıtıcıları doğru kullanıldığında en sevdiğiniz dış mekanları ısıtmanın güvenli bir yolunu sunar. Ancak herhangi bir ev ısıtma  kaynağı gibi, doğru kullanılmazsa tehlikeli olabilirler. Her zaman üreticinin talimatlarına uyun ve veranda ısıtıcısını asla gözetimsiz bırakmayın.

CLK tüplü bahçe sobaları, palmiye soba, piramit soba, fener sobalar olarak farklı model renklerde ısıtıcılardır. 

İletişim:

CLK Palmiye Soba: 0 850 885 20 19

CLK Piramit Soba: 0 850 885 20 29

CLK Fener Soba: 0 850 885 13 65

Whatsapp: 0 533 925 36 78

E-Mail: info@clkticaret.com

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.