CLK Şişme Kamp ve Karavan Çadırları

CLK Şişme Kamp ve Karavan Çadırları

CLK Airfree Şişme Kamp Çadırı

Şişirilebilir çadırın ortaya çıkışıyla birlikte, hızlı açılan çadırın etkinliği, şişirilebilir direk teknolojisi olarak da bilinen yeni bir hava direği teknolojisinin tanıtılmasıyla önemli ölçüde arttı. Aşağıda, şişirilebilir çadırlar hakkında bilmeniz gereken her şeyin yanı sıra, şu anda piyasada mevcut olan en iyi modellerden bir seçki yer almaktadır. Ayrıca hava çadırlarının ve şişirilebilir kamp çadırlarının neden bu kadar hızlı popüler hale geldiğini de inceliyoruz, özellikle de aileler için en iyi çadır oldukları düşünüldüğünde.

Kamp yapmaktan ve glamping yapmaktan hoşlansak da tatilde vakit geçirmenin en sevdiğimiz yollarından biri ayaklarımızı uzatmak, rahatlamak ve doğal çevrenin tadını çıkarmaktır. Bu talihsiz bir durum ama kamp yapmanın doğası gereği bu genellikle kamp alanına varır varmaz gerçekleşmez. Yapılması gereken ilk şey barınağımızı kurmaktır ve hepimiz bu süreci kolaylaştıracak ve aile içinde ortaya çıkabilecek çatışmaları azaltacak her şeyden yanayız.

Yakın zamanda kamp alanına yaptığım bir gezi sırasında yakındaki bir kampçıdan gelen bir dizi pat-tıs-tıs-tıs sesi beni şaşırttı, bu yüzden araştırmak için onlara daha yakından yaklaştım. Sahibi, bunun şimdiye kadar sahip olduğu bir aile için tasarlanmış en iyi çadır olduğunu iddia etti. Şişme çadırların çeşitleri hakkında bilgi toplarken etrafımın bu tür çadırlarla çevrili olduğunu fark ettim. Turbo çadırların çeşitli insanlar arasında oldukça popüler hale geldiği görülüyor. CLK Airfree çadırları şüphesizki piyasada en iyi şişme çadırlar olduğunu bize kanıtladı, özel bot sistem hava kanalları şişme kolonları ve kumaş işçiliği piyasanın çok üstünde yer aldı.

Şişme çadırın kurulumu aşamasında hava yükseltme sisteminden yararlanılmaktadır. Basitçe söylemek gerekirse, bu, çadırın giriş vanasını bir pompaya bağladığınız, pompayı açtığınız ve birkaç dakika içinde çadırın şişirilmiş direklerinin, herhangi bir metal direğe ihtiyaç duymadan çadırı kurmak için gereken tüm işi yapacağı anlamına gelir. İnanılmaz derecede hızlı ve basittir, hak ettiğiniz tatilinize devam etmenize olanak tanır; bu, şu anda mevcut olan aile kampı için en iyi çadırlardan biri olmasının nedenlerinden biridir.

Şişirilebilir kamp çadırı çeşitlerinin çoğunluğu, çadırın saniyeler içinde tamamen kurulmasına olanak tanıyan bağlantılı bir yapıya sahiptir. Bu türler yürüyüşçülere, çiftlere, ailelere ve biraz daha şık bir şeyler isteyenlere uyum sağlamak için çeşitli stillerde mevcuttur. Bazen bunlara "hava ışınlı çadırlar" veya "hava sahası çadırları" denir. Şişirilebilir bir çadır satın almakla ilgileniyorsanız, konuyla ilgili biraz araştırma yaptık ve aşağıda şu anda piyasada bulunan en iyi şişirilebilir kamp çadırları hakkındaki bulgularımızın bir özeti bulunmaktadır.

Şişme Çadırda Nelere Dikkat Edilmeli?

Şişirilebilir bir çadır ararken, geleneksel bir çadırla ilgili endişelerinizden farklı olarak akılda tutulması gereken birkaç nokta vardır. Şişirilebilir bir çadır için alışveriş yaparken bunları aklınızda bulundurmanız önemlidir.

Dayanıklılık

Dayanabilme kapasitesi çok önemlidir. Bu çadırların birçoğunun mükemmel kalitede olmasına rağmen, çeşitli şişme çadırlar hakkında eleştirmenlerin söylediklerine dikkat etmek iyi bir fikirdir. Herkesin bildiği gibi havalı yatakta sızıntı meydana gelmesi oldukça can sıkıcı olabilir. Çadırınızda sızıntı olması durumunda bu bir felakete dönüşebilir.

Şişirilebilir çadırlar daha pahalı olma eğiliminde olduğundan, satın almaya gücünüz yetiyorsa, uzun yıllar dayanabilecek kadar dayanıklı bir şey bulmak isteyeceksiniz. CLK Airfree şişme kamp çadırları oxford TPU kaplamalı özel kumaşlar ve ince işçilik ile imal edilmiş çadırlardır. 

Pompa dahil

Dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli nokta ise çadır satın alırken pompanın dahil olup olmadığıdır. Pompayla birlikte gelen bazı şişme çadırlar var, bazıları ise yok.

Kesinlikle yepyeni çadırınızla kamp yerinize gitmek, oraya vardığınızda çadırı şişirecek bir pompanın olmadığını öğrenmek istemezsiniz. CLK Airfree çadırları kutu içeriğinde standart pompa mevcuttur.

Ebat ve ağırlık

Ayrıca ağırlığına da dikkat edin. Bazı şişirilebilir çadırlar son derece hafiftir ve sonuç olarak trekking sırasında kullanım için idealdir. 

Bu çadırlar, çeşitli işlevlere uygun çeşitli boyutlarda mevcuttur; bu nedenle şişme çadır alışverişine çıktığınızda ne tür bir kampçı olduğunuzu aklınızda bulundurmalısınız.

Şişme Çadır Çeşitleri

Ekran Odalı Büyük Hava Kiriş Çadırları

Avrupa'da çok sayıda odaya sahip devasa şişme çadırlar üretmeyi uzmanlık alanı haline getirmiş önemli sayıda işletme var.

Bu çadırlar genellikle bir kabin veya tünel gibi görünecek şekilde inşa edilir ve uyku alanlarına ek olarak bir yaşam alanı, bir sundurma veya bir paravan odası da içerir.

Baloncuk Çadırları

Balonlu çadırlar, çadırın içinde sürekli çalışan bir fan tarafından şişirilmiş tutulan şeffaf PVC kürelerden yapılmıştır.

Bu tür bir çadır, sırt çantalı geziler ve hatta arabada yapılan sıradan kamplar için uygun değildir.

Glamping yerleri kabarcık çadırlar için mükemmeldir çünkü gece gökyüzüne ön sırada oturmanın keyfini verirken aynı zamanda su geçirmez, böceklerin olmadığı bir ortam sunar. Bu, kabarcık çadırlarını glamping için ideal hale getirir.

En İyi Aile Şişme Kamp Çadırları

CLK Airfree Şişme Kamp Çadır

Outwell, bazılarının piyasada bulunan en iyi şişme çadır tasarımlarından biri olduğuna inanmasına rağmen, kampçılar arasında oldukça popüler olduğunu kanıtlıyor. Bu çadırlar, erişimi kolaylaştırmak amacıyla çadırın dışına yerleştirilen hava tüpleri ve şişirme valflerini kullanarak basit bir kurulum imkanı sunan Airfree basic inflatable Sistemi ile donatılmıştır. CLK çadırları özel hava kanalları ve manuel pompa ile 5 dakika içinde şişmektedir. Acil durumlar için hızlı hava tahliyesi mevcuttur.

CLK şişme kamp çadırlarında pencereve kapılarda perde ve sineklik standart mevcuttur. Karavan çadırı ve kamp çadırı şişme modellerimiz piyasanın en kaliteli çadırlarıdır. kanvas kumaş ve oxford kumaş seçenekleri, şişme kolon kalitesi, taşıma çantası, ip ve kazık seti , acil durum tamir kiti, 80km/h rüzgar direnci, bizi en öne çıkaran unsurlardır.

 

Manuel Pompa + Tente Direkleri + Taşıma Çantası Paket

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.