CLK Piramit Tüplü Dekoratif Soba Bahçe Açık Alan Isıtıcıları

CLK Piramit Tüplü Dekoratif Soba Bahçe Açık Alan Isıtıcıları

 CLK Tüplü Piramit Soba Dekoratif Bahçe Açık Alan Isıtıcıları

Rahat bir şekilde müşteri ağı oluşturma

Hava güzel olduğu günlerde açık alanda toplantı organizasyon partiler paha biçilemezdir, fakat kış aylarında açık hava etkinlikleri soğuk havalarda işkence haline dönüşebilir.

Müşterinizin etkinliği sırasında veya bahçe keyfini sürdürmeniz için konfor seviyelerini korumak için CLK Tüplü Isıtıcı Piramit Sobalar gibi yüksek bir dış mekan alevli ısıtıcıyla onları gerçekten etkileyebilirsiniz.

En büyük alev modelimiz olan CLK Piramit sobalarımızın önemli varlığı ve güçlü 13,5kW ısı çıkışı, onu rüzgarın soğuğunun zorlayıcı olduğu açık alanlardaki etkinlik organizasyon ve partileri toplantılar için ideal hale getiriyor.

Tamamen monte edildiğinde 2,20 m olan etkileyici boyuna rağmen CLK Piramit sobaları kolaylıkla parçalara ayrılabilir, taşınabilir ve bir sonraki açık hava etkinliği için saklanabilir.

Teras Bahçe ve Açık Alanlarınızı daha keyifli hale getirin

Kullanmadığınız dış mekanlarınızdan daha fazla para kazanmak ister misiniz? veya bahçenizde daha fazla keyif sürmek kulağa hoş gelmiyor mu?  Açık hava teras balkon ve bahçe tüplü ısıtıcısına yatırım yaparak, kullanılmayan terasları veya çatı alanlarını her türlü hava koşuluna uygun etkinlik alanları olarak pazarlayabilirsiniz veya vakit geçirmeye kış aylarında devam edebilirsiniz. Bu, oteller, konaklama yerleri ve cafe restaurant oteller için ekstra gelir elde etmenin akıllıca bir yolu olabilir.

Konukları akşam boyunca mükemmel bir şekilde sıcak tutan alevli bahçe tüplü piramit ısıtıcısı, aynı zamanda üst düzey parti organizatörlerinin aradığı gösterişli ve sofistike ortamı da sağlar. Yeni dış mekanlara anında şıklık kazandırır ve mevcut alanlara görsel bir iyileştirme sağlar.

Sürekli 16 saatlik bir süre boyunca tek bir 12 kg'lık gaz tüp tüketen CLK Piramit sobalarımız paslanmaz çelik teras ısıtıcımız, çalıştırılması son derece ekonomik olmasının yanı sıra işe yarar.

Isının daha uzağa gitmesi gereken geniş alanlar için mükemmel olan CLK sobaları, 2,20 metrelik göz alıcı yüksekliğiyle önceki modele göre %50 daha fazla ısı üretiyor.

Açık havada romantik yemek için tüplü bahçe CLK ısıtıcıları

Kaliteli bir yemek işletmesi veya yıldızlı bir restoran otel için erişilebilir açık alanların görsel çekiciliği çok önemlidir.

Daha ucuz, basit bir bahçe ısıtıcısı alevleri görmenize olanak sağlamaz, alevli ısıtıcının büyüleyici titreşimi ve cömert sıcaklığı, üst düzey ortamı önemli ölçüde iyileştirecektir.

Romantik çiftleri ve akşam müşterilerinizi özenle yerleştirilmiş birkaç açık alev piramit sobalarımız ile büyüleyin. Açık teraslar ve balkonlar için uygun olan bu ürünler, restoranınızın yemek terasının profilini yükseltmenin basit bir yoludur.

Alevli ısıtıcı ailemizin en önemli parçası olan etkileyici CLK piramit sobalar oldukça güvenlidir ve tüketimi çok azdır piyasada bulunan diğer ısıtıcılara oran ile.

Kademeli güç ayarıyla CLK piramit sobalar, personelinizin ısı yoğunluğunu müşterilerinizin memnuniyetine göre ayarlamasına olanak tanır.

Tüplü CLK Dekoratif Piramit ısıtıcıları nasıl çalışır?

Çoğu insan için tüplü bahçe açık alan ısıtıcıları büyülü ve büyüleyici bir gösteridir; ancak görsel şölenin arkasında anlamanız yararlı olabilecek bazı çok pratik mekanizmalar vardır.

Tüplü Bahçe veranda ısıtıcılarımızın nasıl çalıştığına ilişkin adım adım kılavuzumuzu okuyun

Aşama 1

Isıtıcı üzerindeki gaz vanasının manuel olarak açılmasıyla gaz akışı başlar.

Adım 2

Gaz, ünitenin altına güvenli bir şekilde oturan gizli bir kutudan gelen bir hortumdan geçer.

Aşama 3

Pilot düğmesi otomatik pilli daha sonra ünitenin ön tarafındaki kontrol düğmesi kullanılarak manuel olarak yakılır. Bu, etkili bir şekilde ısıtıcının kontak anahtarı görevi görür, ancak aynı zamanda gaz akışını yumuşatmak, alevin yoğunluğunu artırmak veya azaltmak için de döndürülebilir.

4. Adım

Gaz ateşlendiğinde alev, sertleştirilmiş kuvars cam ısıtma tüpünün içinde yukarı doğru hareket eder. Bu, insanların çok büyüleyici bulduğu baş döndürücü 'titreşim' efektini yaratır.

Adım 5

Alev tüpün tepesine ulaştığında ısıtıcının çevredeki havaya maruz kalan metal ızgarasına çarpar.

Adım 6

Alevden gelen enerjiyi ileten metal ızgara bir tampon görevi görüyor; ısınıyor ve ardından sıcaklık yayıyor.

Adım 7

Metal ızgaranın üzerinde bir gölgelik gibi konumlandırılan davlumbaz, ızgaradan gelen ısıyı dışarı doğru yönlendirerek geniş bir alana yayar. En büyük alevli ısıtıcımızda sıcaklık, 12 m'lik yarıçap içindeki herhangi bir yerde hissedilebilir.

Şık dekoratif CLK dış mekan alevli piramit ısıtıcı kaplamaları

Dış ortamınızı kişiselleştirmenin sizin için önemli olduğunu biliyoruz. Ayrıca dış mekan alevli piramit soba CLK ısıtıcının sadece bir bahçe aleti değil, sanatsal bir ifade olması gerektiğini düşünüyoruz.

Bahçe verandanızı, balkonunuzu veya çatı terasınızı şık bir sığınak haline getirmeye yardımcı olmak için, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli göz alıcı kaplamalara sahip alev piramitleri sunuyoruz:

  • Paslanmaz Inox Parlak CLK Piramit Soba

  • Siyah Renk CLK Piramit Soba

CLK Oudoor açık alan ısıtıcıları alanında lider firma olmayı sonuna kadar hak eden, ürünleri 15 yıllık tecrübesi ile imal veya ithal eden 2 yıl garanti ile satış yapan firmadır. Hemen sizde piramit soba almak isterseniz kategorilerden tüplü bahçe ısıtıcıları altında seçiminizi yapabilir ve ürünleri satın alabilirsiniz. Piramit soba yanı sıra palmiye soba ve fener sobaları da inceleyiniz.

 
İletişim:

CLK Palmiye Soba: 0 850 885 20 19

CLK Piramit Soba: 0 850 885 20 29

CLK Fener Soba: 0 850 885 13 65

Whatsapp: 0 533 925 36 78

E-Mail: info@clkticaret.com

Ürün Görselleri

CLK Inox Paslanmaz Tüplü Piramit Soba Bahçe Isıtıcısı

CLK PİRAMİT SOBA INOX PASLANMAZ BAHÇE ISITICISI

CLK Piramit Soba Tüplü Bahçe Soba Isıtıcısı

CLK Bahçe Isıtıcısı Piramit Soba Tüplü Açık Alan Isıtıcıları

CLK Piramit Sobalar Tüplü Bahçe Isıtıcısı

CLK Bahçe Isıtıcısı Tüplü Soba Fiyatları Inox Paslanmaz

CLK Tüplü Bahçe Sobası Isıtıcı

CLK Dekoratif Bahçe Sobası Tüplü Isıtıcı

CLK Siyah Renk Tüplü Piramit Soba Bahçe Isıtıcısı

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.