Bahçe Şemsiyesi Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

07-04-2021 14:18
Bahçe Şemsiyesi Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 BAHÇE ŞEMSİYESİ ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

Dış mekan şemsiyeleri, satın alırken kullanacağınız ortama göre seçmeniz gerekir:

1. Kullanım ortamına göre seçin

       Örneğin şemsiyeyi nerede kullanıyorsunuz, mekanın yeri ve büyüklüğü, masanın ortasına mı yoksa yan tarafına mı yerleştirilmiş? Masanın ortasında bir delik varsa ve bahçe alanı özellikle geniş değilse, mekanın konumuna uygun ve daha rahat bir atmosfere sahip olan merkezi bir ortadan direkli şemsiye kullanmanızı öneririm. Ayrıca bu tip şemsiyelerim dengesi de oldukça iyidir.

Bahçe alanı nispeten genişse ve masanın ortasında delik yoksa veya masanın alanı nispeten büyükse, güneşliği kenarda kullanmak daha iyidir. Yan şemsiye sadece geniş bir alana sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda daha güzeldir ve daha iyi bir güneşlik etkisine sahiptir. 

2. Fiyat Bütçesi

Fiyat açısından, bütçe sınırlıysa, bazı basit modeller seçebilirsiniz ve malzemeler daha yaygın olmalı, rüzgar direnci sınırlıdır ve daha iyi koruma gereklidir.

Bütçeniz varsa, dış mekan ürünleri için sadece güçlü rüzgar direncine sahip değil, aynı zamanda güvenliği de yüksek ve kolay hasar görmeyen yüksek kaliteli ürünler seçmeye çalışın. Gelecekteki bakım maliyetlerini önemli ölçüde azaltın.

3. Dikkatlice Ürünü Tanıyın

Malzeme açısından, birçok şirket, insanları fiyatla cezbetmek için malzeme hakkında gerçek olmayan bilgiler veriyor. Örneğin şemsiye bezinin kalitesi ve UV koruma derecesi değiştirilebilir. Biraz değiştirirseniz, ürününüzün fiyatı düşecektir. Evet, aslında böyle bir şemsiye satın aldınız, yani aynı şemsiyenin farklı şirketler arasında neden bu kadar büyük fiyat farkı olduğunu da anlıyorsunuz, bu da sektördeki fiyat savaşının bir sonucu. Bu nedenle, lütfen satın alırken dikkatli bir şekilde analiz edin.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.